Лялькове диво 2017

Тогорічна виставка — вже історія)
Незабаром нова виставка ляльок та живопису.
Побачити «Лялькове диво» можна буде в Музейно-виставковому центрі «Музей історії міста Києва» в грудні!

Різдвяно-новорічні дні оповиті пахощами хвої та мандаринів. В очікуванні дива, настає час для загадування бажань, час сміху і шоколадних цукерок, веселих віршів під ялинкою, зимових забав і подарунків.
АртПростір БЦ «Леонардо» проводжає старий рік проектом «Лялькове диво», який поєднує живопис
К. Косьяненко та авторських ляльок семи професійних українських художників-лялькарів.
Бездоганно елегантні, витончені неперевершені порцелянові твори Т. Півнюк. Веселі та розкуті, усміхнені з живими та різноманітними виразами облич, які дуже натурально передають майже справжні людські емоції — експресивні ляльки Н. Крави. Гармонійні та вишукані «Панночки» — роботи творчого тандему київських художників А. Кириченко та Л. Портнової. Дивні «Замріяні птахи» А.Кацан, які спілкуються між собою. Чудові, пухнасті ведмедики В. Кукало — розгублені та милі, замріяні, зосереджені та лагідні. Готові до обійм! Усі ці фантастичні ляльки створюють чарівну атмосферу казки.
Живопис Катерини Косьяненко вирізняється оригінальними образами, яскравими сонячними кольорами, неймовірними фактурами та сюжетами. На виставці представлені також і її скляні ляльки-льодяники. Кумедні персонажі «Спун» та «Пірат» з невеличкими скульптурними голівками та підібраними за формою кольоровими скельцями з поверхнею солодких льодяників, оздоблені бісером та тканиною. Кожного разу ми відкриваємо в роботах художниці щось нове, так само як і в ляльках, якими не перестають «гратися» українські лялькарі. Улюблені казкові персонажі дітей та дорослих – Янголи, гноми та ельфи, королеви та пірати, ведмедики-тедді – з нетерпінням чекають на зустріч з гостями.
Адже в ці передсвяткові дні так хочеться не тільки самому бути щасливим, але і подарувати радість усім, зробити щось добре та чудове для інших людей. Запрошуємо відвідати виставку живопису та ляльок.
Лише тут у самому серці Києва у АртПросторі БЦ «Леонардо»  можна буде побачити Диво!
Цікаво буде всім!